Blogger tarafından desteklenmektedir.

A101 Acer Laptop

6 yorum
A101 Acer Laptop, 29 Ocak 2015 de satış kodu Acer ES1 512 C5CZ Laptop (dizüstü) olarak tüketici ile buluşmaya hazırlanıyor. Acer Laptop kullanıcısı olarak üzerinde yazabileceğim bir dizüstü bilgisayarın satışının yapılması beni bir hayli memnun etti. A101 Acer Laptop aktüel ürünler broşüründe tam anlamıyla doyurucu bilgilerin olmayışı bizleri de Acer ES1 512 C5CZ laptop üzerine araştırma yapmaya zorladı. Acer Laptop ES1 512 C5CZ hakkında detaylı bilgi bulmak çok zor. Bizler de E Aktüel Ürünler olarak çalışmalarımızı Yurtdışı kaynaklarına yönlendirdik. Edindiğimiz bilgiler doğrultusunda Acer ES1 512 Laptop Nasıl? A101 Acer ES1 512 Notebook Kaliteli mi? A101 Acer ES1 512 C5CZ Laptop Özellikleri? İşlemcisi, ekran kartı, pil ömrü gibi aslında sıkıcı ve bırakın okumayı, yazması bile insanı bunaltan teknik analiz isteyen detayları, anlaşılır bir üslup ile sunacağım.
A101 Acer Notebook 8 taksit imkânı ile 679 TL Fiyatla 29 Ocak da sınırlı sayıda satışa çıkarılacak. İnsanoğlu aldığı zaman en iyisini almak ister. Bu fiyata alabileceğiniz en iyi notebook acaba Acer ES1 512 C5CZ Laptop mu? Yazımızın asıl amacı da bu soruya yanıt vermek. Ödeyeceğimiz bedele karşılık maksimum kalitede bir dizüstü bilgisayar almış olur muyuz? İşte size tüm yönleri ile A101 de satılacak olan Acer ES1 512 C5CZ Laptop.

a101 acer es1 512 c5cz

A101 Laptop Kampanyası

A101 Laptop Kampanyası dahilinde, Acer ES1 512 laptop u tanıtmak için hazırlanan A101 29 Ocak Broşürüne baktığımızda en büyük eksiğin ekran kartı ve işlemci bilgilerinde olduğunu gördük. Ekran Kartının İntel HD Graphics olduğu yazılmasına rağmen, kaç GB olduğu belirtilmemiş. Ayrıca İntel Celeron İşlemci var fakat burada da işlemcinin kaç çekirdek olduğu yazılmamış. Son olarak Pil detaylarına hiç girilmemiş. Bu durum A101 Acer 679 TL Laptop Kampanyası adına eksi sayılır. Tam anlamıyla ne işe yarayacağı belli olmayan bir malı kimse almak istemez. Önceliğimizi bu bilinmeyenleri bilinir hale getirmek olarak belirdik. Acer ES1 512 C5CZ Laptop’un ekran kartı 1 GB ve Paylaşımlı. İşlemci ise Çift Çekirdek İntel Celeron. 3 Hücreli Pil yapısı, Lityum İyon kimyasal birleşimi 3220 mili Amper kapasitesinden oluşuyor. Bunları öğrendikten sonra ne işe yaradıklarını daha iyi anlatacağımız kanaatindeyim.

A101 de Satılan Acer Laptop Kaliteli mi, Nasıl?

A101 de satılan Acer Laptop alınır mı? Bunun için çok uzun süredir Acer Aspire 5739 kullanan bir kardeşiniz olarak neden Acer ES1 512 almalı ya da almamalısınız ona bir değinelim. Acer alarak, 6 yılı aşkın süre içerisinde büyük memnuniyet yaşadığım bir seçim yapmış olduğumu söyleyebilirim. Hiç mi sorun yaşamadım. Yaşadım elbette. 2. Yılında pil ömrünü tamamladı. Yenisini almadım. 4 yıldır pilsiz kullanıyorum. Bir şikâyetim yok. Şuanda DVD okuyucuda okumuyor. Bunu da SD Kart ve USB okuyucuları ile hallettim. Klavye üzerindeki tuş takımı hala çok sağlam yapılmış. Birkaç ay önce adaptörü değiştirdim. 15-20 Lira gibi çok cüzi fiyatlarla alınabiliyor. Parça anlamında da ekonomik bir PC diyebilirim.

Evdeki Televizyonuma bağladığımda tam bir uyumla çalışıyor. Hdmı girişi sayesinde istediğim film sitesinden yüksek çözünürlükte Film izleme keyfi yaşıyorum. USB ve Kart Okuyucu ile depolama işlemlerinizi kolaylıkla yaparsınız.

Wifi Kablosuz Bağlantıda da yüksek verim alınabiliyor. İnternet ağınızda sorun yoksa wifi bağlantısı sizi tatmin edecek dizeyde. Bluetooth üzerinden sorunsuz veri paylaşımı yapılabiliyor.
HD Ekran Kartı sayesinde sizde Yüksek çözünürlükte DVD izlerken ya da Full HD çekim her hangi bir videoyu izlerken görüntü kalitesini adeta yaşarsınız. Kendi fotoğraf makinenizden veya cep telefonunuzdan çektiğiniz HD kalite video ve fotoğraflarda gerek Acer Notebook a depolarken, gerekse kaydettiğiniz bu video ve fotoğrafları tekrar izlerken bozulmayan bir çözünürlükte izlersiniz. Ayrıca HD Webcam ile İnternet üzerinden görüntülü görüşmelerinizde Hihg-Definition (HD) kalitenin keyfini sürersiniz.

Daha önce A101 de verilen bazı Laptoplarda numerik tuş alanı yoktu.  Acer ES1 512 laptop da kullanışlı bir numerik alanda mevcut.  

Arkadaş ne Acer’miş be! Bu notebookun hiç kusuru yok mu? Diyenler elbet çıkacaktır. Haklılarda. Sıra geldi bunları belirtmeye. Çok yüksek performans gerektiren, zamane çocuklarının vaz geçemediği futbol, araba yarışı ve savaş oyunları gibi kullanımlarda zorlanır. Verimliliği düşer. Sıkıntı yaşarsınız. Bunun sebebi de ekran kartının bu anlamda yetersiz kalması. Tabii bu bahsettiğim oyunlar Facebook oyunları değil o tür oyunları her türlü oynarsınız.

Evinizde oyun oynanan bir bilgisayar zaten varsa, benim işim genelde İnternet sitelerinde, sosyal medyada, Youtube da, Excel, Word ve Sunum içeriklerinde diyorsanız, tam size göre.

Fiyat ve özellik karşılaştırması yaptığımda İnternet de ve Mağazalarda satılan hiçbir laptop, Acer ES1 512 C5CZ in yanına bile yaklaşamadı. İşte size o özellikler. Birde siz bakıp kıyaslayın.  

Acer ES1 512 C5CZ Laptop Özellikleri

·         İşletim Sistemi
o   Windows 8.1
·         İşlemci ve Yonga Seti
o   İşlemci Üreticisi İntel
o   İşlemci Tipi Celeron
o   İşlemci Modeli N2840
o   İşlemci Hızı 2,16 GHz (Max 2,58)
o   İşlemci Çekirdeği Çift çekirdek (2 çekirdek)
·         Bellek
o   Standart Bellek 4 Gigabayt
o   Maksimum Bellek 8 GB
o   Bellek Teknolojisi DDR3
o   Hafıza Kartı Okuyucusu Var
o   SD Kart okuma desteği
·         Depolama
o   500 GB alan
·         Ekran ve Grafik
o   Ekran Boyutu 15,6”
o   Ekran Tipi Renkli LCD
o   Ekran Teknolojisi CineCrystal
o   Ekran Modu HD
o   Arka Işık Teknolojisi Led
o   Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768
o   Grafik Denetleyici İntel
o   Grafik Bellek Teknolojisi DDR3
o   Grafik Belleğe Erişim Paylaşılan
·         Haberleşme ve Ağ
o   Wifi Kablosuz Bağlanma Var
o   Ethernet Bağlantı Var
o   Bluetooth Var
·         Yerleşik Aygıtlar
o   Webcam HD Kalite
o   Mikrofon Var
o   Standart hoparlör
·         Ara yüzler
o   HDM girişi mevcut
o   USB var
·         Pil Detayları
o   3 Hücreli
o   Li-lon
o   3200 mAh
o   Maksimum Güç kaynağı 45 Wattır.
A101 Acer Laptop 29 Ocak ta mağazalarda olacak. Daha evden çıkmadan ürün detaylarını araştırdık, bulduk, yazdık. Eksik kaldığımız ya da kafanızda aydınlanmamış sorular kaldıysa hemen alttaki yorum kısmından bize yazın. E Aktüel Ürünler en kısa sürede yanıtlasın. Kalın sağlıcakla.

6 yorum :

  1. Kurulum, Ariza destek, arizali urun degisim konularında desteği nasil A101 in? Genellikle sattım bitti mantığı isler. Acaba bir farklılık var mi diye merak ettim.Acer benim de bir zamanlar çok severek kullandığım marka idi. Eline sağlık güzel bir tanitim yazisi olmuş.

    YanıtlaSil
  2. Sayın MİNEL SE öncelikli olarak yorumunuz için teşekkür ederiz, A101 marketleri olsun BİM marketleri olsun satmış oldukları ürünleri öncelikli olarak tedarikçi firma garantisinde sunmaktalar. Yani şu şekilde ne A101 nede BİM marketlerin teknik servisi yok, bu tarz durumlarda iki alternatif var.
    1. alternatif üründen memnun kalmaz iseniz fişini atmadığınız sürece yasal olan 7 iş günü içerisinde üründe sizden kaynaklanan bir hasar yok ise sorgusuz sualsiz iade edebilirsiniz. Bu konuda her zaman müşteri memnuniyeti sağlamaktadırlar, ola ki personel size zorluk yaşatıyor veya size yardımcı olmuyor ise vereceğim bu linkten sorununuzu dile getirin size en kısa sürede dönüş yapacaklardır. http://www.a101.com.tr/tr/Bize-Ulasin.aspx
    2. alternatif ise ürünü aldıktan uzun bir süre sonra üründe arıza meydana geldi, ürün zaten garantili ve servis ağı olan bir marka o zaman yetkili servisle irtibata geçerek durumu iletmeniz gerekmektedir. Olası bir problemde yani servisin size yardımcı olmaması gibi bir şey söz konusu olduğunda tekrardan A101 marketlerinin verdiğim iletişim formunda durumunuzu bildirin eminim tekrardan size dönüş yapacaklardır ve yardımcı olmaya çalışacaklardır.
    A101, BİM ve ŞOK marketleri ürünlerini satar iken tedarikçi firmalarla bu tarz durumlar için her zaman müşterilerinin lehine olacak satış şartları ile antlaşma yapmaktalar. Bu marketlerin birinci önceliği müşteri memnuniyeti.
    Umarım yardımcı olmuşuzdur

    YanıtlaSil
  3. Bilgisayarın yanında çantası var mı

    YanıtlaSil
  4. Sayın Mustafa bey maalesef ürünle beraber lap top çantası bulunmamakta,

    YanıtlaSil
  5. Yorumlar için teşekkür ederim cagri bey. Eşime, sunum ve ofis prıgramları kullanabilmesi için yeni bir cihaz almayı düşünüyordum ki, arkadaşım tarafından a101 de kampanya olduğunu öğrenip araştırmaya başladım ve sizin yazınıza denk geldim. Anladım ki tam istediğimiz bir cihaz ve fiyatı da tam istediğim gibi. Bazı karşılaştırma sitelerine baktığımda es1 512 c5cz olarak arattığımda karşıma çıkan cihazların a101de ki chazla aynı olmadığını anlıyorum.Sanırım aradığım cihaz bu. emeğiniz için teşekkğr ederim

    YanıtlaSil
  6. Okan bey ilginiz ve yorumunuz için teşekkür ederiz, Öncelikli olarak bu bilgilendirme yazısını yazan Selahattin Barışkan beye emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Sitemiz BİM, A101 ve ŞOK marketlerde satılan ürünler hakkında detaylı bilgiler sunarak bilinçli tüketici, bilinçli toplum gerçeğini sağlamaya çalışıyoruz. Umarım faydalı oluyoruz dur. Tekrardan teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil

Yorum yap. Tüketiciye Faydan Olsun